Alexandra: MS patiënt

Sinds 1993 ben ik MS-patient en altijd cannabis als medicijn gebruikt.

Nu heb ik net de zogenaamde Rick Simpson kuur achter de rug, 90 dagen 60 gram puur THC extract.
Dat is heel verrassend en ik ervaar deze kuur als een zeer krachtige reinigingskuur.
Toen ik stopte na 90 dagen zijn er een week lang parasieten met de ontlasting meegekomen. Totaal onverwacht, ik was doodziek ervan en heb de THC weer even opgevoerd, en ondersteunende kruiden gebruikt.

Ook heb ik de zogenaamde herxheimer reactie ‘mogen’ ervaren, dat was na ongeveer 10 dagen na het begin van de kuur. Ik kreeg het midden in de nacht. Het is tijdelijke heftige bloedvergiftiging door afbraak van grote hoeveelheid bacterien, of kankercellen, of zware metalen.

Graag wil ik dat delen, meer mensen kunnen hier veel baat bij hebben.