Blog René – Deel 2

Beste mede patiënten en growers,

In Deel 1 heb ik jullie wat verteld over mijzelf en wat ik van plan ben met eigen kweek en hoe transparant ik dat neer wil zetten richting de politiek. De brief die ik naar de gemeente Westland gestuurd heb is opgepikt door de lokale media en ik wil jullie deze krantenartikelen niet onthouden.

Het Hele Westland 22.02.2017

Het AD 06.03.2017

Vandaag 26-03-2017 gaat mijn nieuwe brief weg naar de gemeente Westland met de aankondiging dat ik cannabis ga telen en verwerken  als medicijn voor eigen gebruik. Deze desbetreffende brief zal deze week verschijnen in deel 3 van mijn blog over kweken in combinatie met het verbod hierop.

Voor dit project ben ik nog op zoek naar beveiligingscamera’s om het een en ander op te nemen mochten ze (de politiek) de overtuiging hebben om toch mijn medicijn en planten weg te komen halen. Zoals je weet zit ik in de bijstand en heb ik het geld niet om dat te  kunnen kopen dus mocht er iemand zijn die een set over heeft of iets dergelijks, dan hou ik mij graag aanbevolen. Inmiddels ligt er wel een fotocamera en een voice-recorder klaar bij de deur.

Keep it green,
Rene Barendse