Facebook Groepen

 

Groep Vergelijking Medicinale Cannabis

Ter bevordering van transparantie in de markt van medicinale cannabis producten;
ter bevordering van het testen van medicinale cannabis producten;
creëren van voor consumenten/patiënten bereikbare en betaalbare mogelijkheden voor het testen van hun medicinale cannabis producten;
tevens fungerende als neutraal communicatie-platform voor (medicinale) cannabis gebruikers, leveranciers en andere informatiebronnen.

Groep Kweken Medicinale Cannabis

Ten behoeve van het kweken van medicinale cannabis voor eigen gebruik;
delen van informatie en ervaringen bij het kweken van (medicinale) cannabis;
delen van informatie en ervaringen bij het bereiden van medicinale cannabis producten;
neutraal communicatie-platform voor (medicinale) cannabis gebruikers.

Wietolie e.a. Kruidenpreparaten Maken

Een groep waar naast het bereiden van kruidenpreparaten ook aankondigingen van workshops, informatieve bijeenkomsten, inloopmiddagen Social Clubs en dergelijke gedeeld worden door en voor de leden.

Supportgroep Outside The Box

Platform ter ondersteuning voor patiënten in de breedste zin van het woord.
De farmaceutische industrie en onze overheid zien niet graag de werking van geneeskrachtige kruiden, zelfzorg medicatie en alternatieve geneeswijzen in hun algemeenheid en lobbyen daarom al jaren om een verbod daarop te krijgen zodat zij zelf meer winst kunnen maken. Echter de patiënten zelf komen steeds meer tot de ontdekking dat alternatief een heel goede aanvulling kan zijn op regulier. Er zijn zelfs mensen die de hele reguliere geneeskunde vermijden en zeer zelfbewust hun eigen keuzes maken. Goede ontwikkelingen dus. Wij mensen hebben het recht zelf te kiezen en een overheid zou zich an een betere kant laten zien wanneer zij haar onderdanen daarin zou steunen.