Op Social Media

Facebook Groepen

Groep Vergelijking Medicinale Cannabis

 

 

 

 

 

Ter bevordering van transparantie in de markt van medicinale cannabis produkten;
ter bevordering van het testen van medicinale cannabis produkten;
creeëren van voor consumenten/patiënten bereikbare en betaalbare mogelijkheden voor het testen van hun medicinale cannabis produkten;
tevens fungerende als neutraal communicatie-platform voor (medicinale) cannabis gebruikers, leveranciers en andere informatiebronnen.

 

Groep Kweken Medicinale Cannabis

 

 

 

 

 

Ten behoeve van het kweken van medicinale cannabis voor eigen gebruik;
delen van informatie en ervaringen bij het kweken van (medicinale) cannabis;
delen van informatie en ervaringen bij het bereiden van medicinale cannabis produkten;
neutraal communicatie-platform voor (medicinale) cannabis gebruikers.

 

Wietolie e.a. Kruidenpreparaten Maken

 

 

 

 

 

Een groep waar naast het bereiden van kruidenpreparaten ook aankondigingen van workshops, informatieve bijeenkomsten, inloopmiddagen Social Clubs en dergelijke gedeeld worden door en voor de leden.

 

Supportgroep Outside The Box

 

 

 

 

 

Platform ter ondersteuning voor patiënten in de breedste zin van het woord.
De farmaceutische industrie en onze overheid zien niet graag de werking van geneeskrachtige kruiden, zelfzorg medicatie en alternatieve geneeswijzen in hun algemeenheid en lobbyen daarom al jaren om een verbod daarop te krijgen zodat zij zelf meer winst kunnen maken. Echter de patiënten zelf komen steeds meer tot de ontdekking dat alternatief een heel goede aanvulling kan zijn op regulier. Er zijn zelfs mensen die de hele reguliere geneeskunde vermijden en zeer zelfbewust hun eigen keuzes maken. Goede ontwikkelingen dus. Wij mensen hebben het recht zelf te kiezen en een overheid zou zich verplicht moeten voelen ons daarin te steunen.

 

 

Projecten

Cannabis Lezingen

 

 

 

 

 

Lezingen voor patiënten die medicinale cannabis gebruiken of willen gaan gebruiken voor hun aandoening, ziekte of betere gezondheid. Andere geïnteresseerde zijn ook welkom maar de nadruk ligt bij de patiënt.
Aanmelden: Om de lezing bij te wonen dien je een mail te sturen naar renebarendse@caiway.nl. Je krijgt een mail terug ter bevestiging (max 50 personen).
Toegang: GRATIS (er staat een collectebus van Stichting VMO voor een vrijwillige bijdrage).

 

Transparant Cannabis Kweken

 

 

 

 

 

De keiharde realiteit over het beleid in Nederland aangaande cannabis zoals medicinale gebruikers/patiënten dit ervaren.
Transparant Cannabis Kweken: omdat we patiënten zijn met recht op zelfbeschikking in plaats van criminelen die door deze maatschappij gedwongen worden hun medicijn heimelijk te kweken, als ze daar al niet te ziek voor zijn…