Partners in Transparantie (leveranciers) tot 2023

Let op: Gepubliceerde Testrapporten evenals op onze website en overige platformen verstrekte informatie van deelnemende leveranciers/partners is ten alle tijden een momentopname. Het is aan de leveranciers/partners  zelf hoe zij hiermee om wensen te gaan en een en ander actueel houden. 

Zie ook de Algemene Voorwaarden voor deelname aan het Project Partners in Transparantie en pagina van deelname uitgesloten leveranciers.

 


Disclamer

Stichting VMO, hierna te noemen VMO, verleent u hierbij toegang tot haar website vergelijkingmedicinaleolie.org onderdeel Partners in Transparantie. VMO spant zich in om de inhoud van haar website en platformen zo actueel mogelijk te houden. Ondanks onze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op VMO platformen aangeboden informatie wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van VMO. Voor op vergelijkingmedicinaleolie.org en aanverwante platformen opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan VMO nimmer aansprakelijkheid aanvaarden. De inhoud van VMO Platformen is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven.