Stichting VMO is een stichting voor patiënten door patiënten. Eind 2015 zijn we met een aantal patiënten begonnen met groepen voor medicinale cannabisgebruikers op Facebook. Niet dat die er nog niet waren, in tegendeel. Wij zagen door de bomen het bos niet meer en voor patiënten die wilden starten met cannabis en daar goede en neutrale informatie over zochten was dat helemaal een drama. De meeste groepen, pagina’s en websites werken met sponsoren en dat is prima natuurlijk. Echter moet het onderscheid tussen informatieve artikelen en reclame voor de patiënten nog wel te onderscheiden zijn is onze mening en daar ontbreekt het nog vaak aan.

Wij richtten onze groepen en pagina’s puur op de patiënten en hun belangen.  Reclame en dergelijke werd direct al geweerd in onze groepen en onze groepen hebben vanaf de start een bepaalde doelstelling. In Groep Kweken posten de leden hun vragen over kweken en delen hun ervaringen met andere leden. In Supportgroep Outside The Box stellen leden vragen met betrekking tot hun gezondheid en in onze Groep Vergelijking Medicinale Olie kunnen ze terecht met hun vragen over cannabisproducten, leveranciers en testlabs en kunnen zij zelf vergelijken. Maart 2016 zijn we begonnen met onze groepen op Facebook en inmiddels tellen we 36.000 leden.

Inmiddels hebben we onze eigen website en geven we gratis lezingen over medicinale cannabis. We staan onze leden bij in allerhande zaken, van het wegwijs maken in informatie tot persoonlijke begeleiding in rechtszaken en alles wat verder voorkomt. Graag willen we nog meer doen zoals het blind laten testen van medicinale cannabisproducten door erkende labs, folders laten drukken enzovoorts maar daar ontbreken op dit moment de middelen voor.

Stichting VMO en onze groepen worden gerund door vrijwilligers. Zij doen dit allen zonder eigen belang en in hun eigen vrije tijd. Wij zijn een stichting voor goede doelen en kunnen dus alleen vrijblijvende donaties aannemen. Uw bijdrage zal gebruikt worden om de kosten die voor de stichting gemaakt worden te dekken (website, administratieve kosten, vervoerskosten) en doelstellingen van de stichting te realiseren (blinde testen, folders).  Ook hulp “in natura” wordt erg gewaardeerd in de vorm van vrijwillige inzet en/of samenwerking en hulp van professionals op dit gebied, zoals artsen, specialisten, onderzoekers, advocaten, de media en ieder die zich geroepen voelt en zich kan vinden in onze doelstellingen.

Uw steun wordt erg gewaardeerd!
Bank: ING Bank IBAN: NL27INGB0007360961
t.n.v. Stichting Vergelijking Medicinale Olie met vermelding van: Donatie

Voor bedrijven en instellingen hebben wij de volgende mogelijkheden voor sponsoring:
(bij vooruitbetaling, mail stichtingvmo@outlook.com voor meer info)

Mini sponsor – € 100 per jaar
Junior sponsor – € 250 per jaar
Basis sponsor – € 500 per jaar
Bronzen sponsor – € 1.000 per jaar
Zilveren sponsor – € 2.500 per jaar
Gouden sponsor – € 5.000 per jaar
Diamant sponsor – € 10.000 per jaar

 

Zadenleveranciers en telers

Seed City

Keuze uit wel 4.200 soorten!
Geweldige service, discreet en wat nog veel belangrijker is – gemakkelijke optie om zelf op onderzoek te gaan – voor welke aandoening(en) wil je kweken – wil je indica of sativa – wil je binnen, buiten of in een kas kweken – wil je regulier of gefeminiseerd zaad – wil je hoog CBD of juist laag – enzovoorts, een aanrader dus!